Fællesudstilling i september 2019

Isefjordskunstnerne


Fællesudstillingen i september 2019


Den 31. august - 8. september 2019 slår Isefjordskunstnerne dørene op for deres 5 års jubilæumsudstilling. Det hele foregår i Eksercérhallen, Kulturkasernen, Kasernevej 43, Holbæk. Der er dagligt åbent fra kl. 11 - 17. Gratis adgang. Vi byder hver dag på en lille forfriskning og modtag vores brochure med præsentation af årets kunstnere, der udstiller. 


Fernisering den 31. august kl. 14, hvor en duo af to klassiske musikere vil spille og herudover, vil der i lyd og billeder være et tilbageblik på de første fem år.


Årets gæsteudstiller er den franske maler Laurent Auer, der er uddannet på kunstakademiet i Angers i Frankrig. Han har boet, arbejdet, undervist og udstillet i mange år i Danmark. Han vil være til stede under ferniseringen. 


Udover værker af Laurent vil du kunne se værker fra 12 af medlemmerne. Du vil kunne se værker inden for mange kunst- og stilarter. På udstillingen vil du bl.a. kunne se malerier, grafiske værker, keramik, papir- og tekstilkunst. De 12 medlemmer, der udstiller er: 


 1. Kurt Jägerbark
 2. Karen Sylvest
 3. Lisbeth Olsson
 4. Eigil A. Hansen
 5. Britta Ortiz
 6. Annette Nielsen
 7. Valentina Djurhuus-Andersen
 8. Trine Mielche
 9. Jonna Brandstrup
 10. Anders Kelstrup
 11. Heidi Andersen
 12. Sonja K. Oldin


Du kan se billeder fra udstillingen herunder.