Kunstdage i Pinsen 2018

Isefjordskunstnerne


Kunstdage i Pinsen 2018


Isefjordskunstnerne udstiller i den smukke gamle Eksercérhal på Kulturkasernen, Kasernevej 43, Holbæk. En smuk hal med højt til loftet. I år er der 14 medlemmer, der har valgt at deltage i fællesudstillingen. Det drejer sig om Anders Kelstrup, Annette Nielsen, Bodil Kløvgaard, Heidi Andersen, Birgit Skovgaard Larsen, Karen Sylvest, Eigil A. Hansen, Søren Jensen, Valantina Djurhuus-Andersen, Britta Ortiz, Lisbeth Olsson, Mona Martinsen, Trine Mielche og Bente Eiland.


På udstillingen vil du kunne se malerier i flere forskellige stilarter, grafik, tegninger, keramik og tekstilkunst, og flere af kunstnerne har deltaget på censurerede udstillinger.


Isefjordskunstnerne lægger vægt på, at det skal være noget særligt at besøge vores udstillinger. Udstillingerne skal være æstetisk smukke at se på, og hver dag byder vi på lidt at drikke af forskellig art, lidt snacks og lidt grønt.


Hvis du besøger udstillingen om lørdagen den 19. maj, vil du fra kl. 13 kunne opleve kunstværkerne ledsaget af musik, da Claus og Fluerne kommer og spiller.
Billeder fra en tidligere udstilling

Billeder fra udstillingen