Aktiviteter i 2015

Isefjordskunstnerne


Aktiviteter i 2015


Du vil her kunne finde oplysninger om hvilke aktiviteter, der sker i Isefjordskunstnerne udover udstillinger og de almindelige medlemsmøder

Kursus i at lave hjemmeside


Torsdag den 12. marts 2015 kl. 19.00-22.00 afholdes der kursus i at lave hjemmeside. Kurset afholdes på Stenhus Kostskole, Stenhusvej 20A, Holbæk. Alle bedes medbringe en bærbar computer.


Der tages udgangspunkt i one.com, som er den hjemmesideudbyder, som Isefjordskunstnernes hjemmeside er opbygget over.


Underviser: Britta Ortiz. Det er gratis for medlemmerne at deltage. 


Kursisterne fik på kurset udleveret en lille guide i at lave hjemmeside. Hvis du ikke deltog i kurset, kan du hente den her.

Maleweekend/malekursus


Den 28. og 29. marts 2015 kl. 10.00 - 16.00 afholdes der maleweekend/malekursus. Det hele foregår i Paletten, Kulturkasernen, Kasernevej 43, Holbæk.


Om lørdagen maler vi sammen. Om søndagen kommer Erik Schwartzbart og underviser. Erik vil tage udgangspunkt i de værker, vi er i gang med. Desuden er det aftalt med Erik, at medlemmerne skal tage 3-4 billeder med, som de allerede har malet eller er i gang med. Så vil han give konstruktiv kritik på billederne. Det må meget gerne være billeder, som har voldt dig besvær eller lignende.


Det er gratis for medlemmerne at deltage. Medlemmerne skal selv medbringe mad og noget at drikke, dog vil der blive serveret te og kaffe i løbet af dagen.


Hvis du vil læse lidt om, hvad der skete på kurset og se billeder herfra, så se her

Encaustic/voksmaling


Kunstneren Poul Erik Bermann deltog i et medlemsmøde og demonstrerede encaustic, og de fremmødte fik rig lejlighed til at afprøve teknikken.


Besøg hos DoArt


Nogle af medlemmerne var på besøg hos DoArt, hvor Nikolaj Therkildsen fortalte om DoArt og sin kunst.

Kunstdage i Pinsen 2015


Deltagelse i Kunstdage i Pinsen 2015 er Isefjordskunstnernes første fællesudstilling, men absolut ikke den sidste.

Kreativ weekend den 19. og 20. september 2015


Kursus i portrætmaling den 19. september 2015kl. 10 – 16 i Paletten, Kulturkasernen, Kasernevej 43, Holbæk


Som annonceret på medlemsmødet den 4. august 2015 afholdes der kreativ weekend den 19. og 20. september 2015. Den 19. september kommer Mette Lorentzen og underviser i portrætfremstilling. Mette er en dygtig portrætmaler, der elsker at udforske forskellige udtryksformer og anvender derfor også forskellige teknikker. Hun arbejder med akryl, olie, akvarel, tusch og skulpturer. Du kan her på siden se eksempler på Mettes kunnen.


Mette begynder med en halv times introduktion. Herefter kommer Mette rundt og giver individuel vejledning. Du er velkommen til at begynde på et helt nyt værk eller arbejde videre på et eksisterende. Du er også velkommen til at tage enkelte færdige værker med, som du gerne vil have konstruktiv kritik på og gerne er villig til at arbejde videre på, hvis der er behov for det.


Dagen sluttes af med en fælles gennemgang af dagens arbejder.


Det er gratis for medlemmerne at deltage i kurset. Sidste tilmelding er den 15. september 2015. Tilmelding til Britta Ortiz på b.ortiz@dadlnet.dk


Søndag den 20. september er der ikke nogen undervisning. Vi arbejder også her fra kl. 10 – 16. Bestyrelsen håber, at medlemmerne har lyst, tid og mulighed for at være kreative sammen – også selv om der ikke er underviser på.


Du vil her få mulighed for at arbejde videre med lørdagens værk eller arbejde

med noget helt andet.


Connie Skou

Sophie Echeverria